Dagens outfit - rött och beige

Slänger upp en dagens outfit innan jag rusar iväg till biblioteket!The Clock"In order to respect the concept of Christian Marclay's work, spectators are kindly requested to play this video a 0.04 pm, local time. If time is passed, please wait for tomorrow or another day same time. Thank you."

Här är en beskrivning av verket:


Mitt hår

Jag tog lite bilder idag! Det ser ut typ som att jag plötsligt har blivit fem år yngre och tonåring igen. Jag tror jag såg ut såhär när jag var kanske 16, så det är nog därför.

Här är en välkammad version

Jag kommer dock klippa det allt kortare och kortare tills allt färgat är borta. Först jättekort page och sedan kort som Jean Seberg.

Har ett nytt nagellack. Är lite besatt av nagellack just nu. Detta var lite av en besvikelse, Isadora "Forest", det är olivgrönt med guldglitter – men det senare syns knappt. Och utan guldet är det mest tråkigt militärgrönt.

Dagens.................... klädsel.....

Haha.

Den senaste veckan...

Jag tänkte börja fota mer så att jag kunde lägga upp lite bilder i den här bloggen, men det råkade gå en vecka och jag har bara dokumenterat några få osammanhängande saker. Aja.

Vinröda glansiga naglar. H&M döpte det tyvärr till "Midnight Passion".

Häxhåret

Det avklippta häxhåret

Bokbeställning som ÄNTLIGEN kom fram.

Det var visst allt.

Idag var jag tvungen att åka hem från gymmet halvnaken under kappan. Filla kom hit och hälsade på på eftermiddagen. Vi fikade och promenerade på kyrkogården. Sedan var jag barnvakt åt mina kusiner. Nu sitter jag här och tittar på klipp med idol-Moa... Godnatt.

Den åttonde oktober


Idag tog jag mina gånggympaskor och promenerade till moderna muséet för att se den nya utställningen "Turner, Monet, Twombly" som öppnade idag. Jag gick i min snabbaste takt och var framme efter 22 minuter. Här kommer en massa bilder därifrån.
Claude Monet


Cy Twombly

Gammal oljemålning av Turner

Francesca Woodman

Jag hittade några högupplösta bilder av henne

normal.img-003.jpg

Det är lite irriterande att denna dokumentär "The Woodmans" från i år inte kommer släppas på dvd förrän i januari EFTER att jag är klar med uppsatsen. Det verkar vara det enda stället där man får se lite av Francescas videokonst.

Nu

Idag har jag varit på Konstakademins bibliotek. Satt på deras café med en kaffe i en halvtimme för att jag råkade komma dit just när det var lunchstängt. Tyvärr så var de två böckerna jag hade reserverat försvunna, det har tre av fyra böcker som jag gått dit och letat efter varit, haha. De skulle beställa in dem om igen. Jag cyklade hem i höstrusket, det blåste och regnade så mycket att jag var tvungen att hålla i hatten, den brukar aldrig åka av annars för att den är en aning för liten. Sen-- kom jag hem? Tiden gick, och nu ligger jag i sängen under täcket och är jättetrött. Vad har jag gjort de senaste fem timmarna? ... Ska laga middag, en indisk vegetarisk rätt. Sedan kanske tvinga mig själv att gå till gymmet. Sen se på Firefly. En rymden/western-serie. Det är i framtiden, och de åker omkring i rymden (:|), reser mellan planeter ... jag får en chock varje gång de visar rymdskeppet utifrån, kalla kårar av att tänka på det. Blandat med slitna kläder och vilda västern(?)stil och teman. Den är ganska bra efter några avsnitt.

Tisdagen den fjärde oktober

Jag blir galen på klockornas tickanden. Sitter här och gungar fram och tillbaka i takt till det, som en galning. Har en molande huvudvärk bakom ögonen och i nacken. Jag insåg att nu kommer det snart finnas inlägg från ett helt år bara på startsidan på denna blogg, och tänkte därför göra ett inlägg......... Äsch. Här är lite gångar jag har fotat de senaste åren:

Taxinge slott

Tyresta nationalpark

Versailles

Någon slottsparkTyresta igen, ett år senare.

Landet

RSS 2.0