chock

Försvarets hudsalva innehåller talg från nötkreatur som första ingrediens :|

Jag har haft det på läpparna varje dag i typ tio år :|

Kommentarer
Postat av: Elina

herregud! fast jag misstänkte att det var något sånt när något apotek började sälja en "vegetarisk" variant av försvarets... men jisses!

2011-08-09 @ 17:23:01
URL: http://elinani.blogg.se/
Postat av: Aurora

Va?!?!?! När började de göra det?

2011-08-09 @ 17:43:16
URL: http://auro.blogg.se/
Postat av: Elina

kommer inte ihåg vilket apotek det var.. men det var inte försvaret som var märket utan något av apotekets egna märken. tror det var typ.. ett år sen kanske? kom bara ihåg att jag tyckte att det var underligt att de kallade sin variant för vegetarisk när jag trodde att den andra var det också

2011-08-13 @ 21:04:52
URL: http://elinani.blogg.se/
Postat av: Aurora

Så hemskt!

2011-08-16 @ 13:21:37
Postat av: anna

1. Den är underbar! Jag tycker att Röd är deras bästa. Den är ju liksom... annorlunda. Fast ändå Kent. En av mina absoluta favoriter någonsin. Och en kompis till mig hittade den här boxen för en hundring på Ullared någon gång, så det är nog inte helt omöjligt att hitta den någonstans, haha.2. Dina foton. Åh. Blir lika lycklig varje gång jag hittar någon sorts fotoblogg som inte skrivs av en trettonåring med en 1000D och en reflexskärm som drar lite i färgmättnaden och kallar det fotografier. Och dina är så vackra.3. Fast försvarets är ju så bra. Jag köpte Apotek Hjärtats egna som är helt vegetabilisk just för att slippa gå runt med äckliga korester på läpparna, men den är inte hälften så bra. Med försvarets håller de sig ju mjuka, men med den här blir de bara torrare och torrare, numera blir mina läppar fnasiga efter bara ett par timmar. Så fort den här tar slut skiter jag i allt som har med vegetarianism att göra och köper försvarets.

2011-10-16 @ 19:59:36
URL: http://passingoftime.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0