Shopping i morgondiset


I fredags åkte jag till H&M innan skolan för att leta efter en underbar klänning jag sett där. Den var dock slut.

Jag kände mig tyvärr rik eftersom att vi just fått reda på att vi skulle få flytta in hos Michael. Jag var inte rik, men jag köpte ändå de här byxorna och blusen på bilden!

På eftermiddagen när jag var i bokhandeln och köpte kurslitteratur hittade jag även den här boken. De hade engelska pocketböcker i normalpris! Samma som i Sverige kostar dubbelt så mycket. Och de är alltid så fina, mycket finare än svenska pocketböcker. Så jag köpte The Waves.

Kommentarer
Postat av: Elina

åh GUD vilka fina kläder! fantastiskt. både blusen och byxorna. åh.och boken är helt fantastisk! omslaget!! (insåg precis att jag köpte samma bok för en tjuga på stadsmissionen häromdagen, men min är helt sjukt gräslig. turkost omslag med bubblor på, och så lila detaljer och bokrygg. ah)

2010-10-11 @ 09:58:03
URL: http://elinani.blogg.se/
Postat av: Aurora

Det fanns dessutom en likadan med Orlando som hade slingrande gröna växter, och en Mrs. Dalloway med slingrande blommor istället för vågor!!! Dog lite.Taaack! Jag var inte säker på om jag skulle behålla dem, men jag gör nog det.

2010-10-11 @ 10:11:50
URL: http://auro.blogg.se/
Postat av: Kajsa

Fina kläder, fin bok! Jag kollade efter den där klänningen idag men hittade den inte.

2010-10-11 @ 20:05:37
Postat av: Elina

säg till förresten om du vill att jag ska köpa klänningen! fundera på det!och...http://ebbaelisabeth.blogg.se/2010/october/loving-you-is-easy-i-can-do-it-in-my-sleep.html..ny bright eyes låt!

2010-10-12 @ 19:06:55
URL: http://elinani.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0