Dimma #3

Herregud, jag glömde att fortsätta med de här bilderna.

Jag tog med mig lite hår. Jag vet att alla bilder ser nästan likadana ut men jag kunde inte välja.Men jag ska ju börja sammanställa arbetsprover nu, vilken av dessa är bäst? Den översta? Hm... de två översta och den understa helt klart...?

Monstret

Jag blandar seriösa fotografier med total ytlighet. Aja. Nu kommer en film där jag skrämmer barn, jag började under flera dagar gråta av skratt varje gång jag tänkte på hur rädd Iris blev för min så kallade "monstergång" första gången. Jag fick låtsas titta på mobilen som om jag hade fått ett roligt sms när det hände mitt på gatan. Hon rusade in på sitt rum, satte sig ihopkurad på sängen och började nästan gråta.

Men nu har hon vant sig och säger att hon bara låtsades första gången.

Nagellack

Jag gick förbi Kicks för att köpa ETT av deras egna nagellack, jag kunde ju inte veta att det både var 20% rabatt och dessutom också ta tre för två. Jag var faktiskt rent av tvungen att köpa tre stycken. Det kostade ca 60 kr.

De råkade ju dessutom ha fyra färger som jag länge har velat ha. Tantigt pärlemorskimrande, dov hallonröd, guldgrön och ett genomskinligt med vitt glitter som jag valde bort. Fint va?!?! Men så helt ärligt behöver (får, kommer) jag inte köpa fler nagellack nu.

Bildbomb forts

Fint fint fint


Bildbomb

Okej, det kommer bli lite överdrivet många bilder nu. Jag råkar tycka om dimma. Jag kan stirra på dimbilder länge, de olika skikten. Äntligen bilder som inte är på mig ... bara några ...


Här stod jag och pratade med en tant. Hon sade "ja xxx verkar ha försvunnit, så det är därför jag stannade här" varefter hon vrålade namnet ett par gånger. Jag trodde hon menade sin hund? Men det var istället en gubbe som kom fram ur dimman.Fint att det fanns lite dova gröna färger kvar i naturenFortsättning följer

Igår förmiddags (två oredigerade bilder)


var jag ute och fotograferade i dimman, en tjock vit fuktig dimma. Jag cyklade iväg till sjön och hade till och med med mig stativ. Fukten lade sig som ett vitt ludd på min kappa. Den här hösten har varit fin: massa solsken och dimma. Den senaste veckan i och för sig mest grått och platt, men nu de senaste dagarna har dimman återvänt. Ska redigera bilderna imorgon efter att ha lämnat in första utkastet till uppsatsen (skämtar dom? jag har skrivit fem sidor).

Imorse vaknade jag med en skärande träningsvärk i rygg och axlar, det tog ett tag innan jag fattade varför.


Nu ska jag återvända till Francesca

Hud
Moa


(TV4 envisas med att ta bort klippen på youtube) (och hälften av gångerna FUNKAR INTE TV4 PLAY?!)
Jag har lyssnat på inspelningar av den här låten 118 gånger sedan i förrigår (eh, oj). Hör den konstant i mitt huvud. Det är så fint! Mitt i Idol kommer Moa 16 år med sin fantastiska egenskrivna låt - första gången nånsin som nån spelar sin egen låt i en fredagsfinal. Alla andra bleknade plötsligt lite. (Hennes leende precis i slutet!)

Här är audition. aww. Förlåt men hoppas att hon inte vinner Idol så att hon slipper göra ett sånt där färdigskrivet album sedan

Senaste tidens utstyrslar

Ja, det här är numera en modeblogg. Nejdå.

Osmickrande kostymbyxor och krymt ulltröja med puffärmar (tog bara med denna för att fylla ut)

Kärring (tygsjok, lager på lager, transparant blus, röda tantnaglar – bra saker)

Ojojoj, vilken utväxt

Muslimskt mode

Fin klänning återupptäckt. Dock väldigt opassande för årstiden. Jag bytte om till helsvart ond filmskurk-utstyrsel sen.

Måsten

Igår: hela dagen försvann i stress/panik. Glömde att klä på mig, glömde att äta mat, gick till affären i pyjamasbyxor vid halv sex och köpte fryst pizza. Ställde in tre inplanerade saker och struntade i att gå och träna. Sedan låg jag sömnlös på natten och tänkte på hur mycket jag har att göra och hur omöjligt det är. Min C-uppsats känns som ett kaos, min halvfärdiga tolkning värdelös och samtidigt som vi skriver den har vi flera seminarier med tillhörande kurslitteratur och inlämningsuppgifter. Jag har nu några få dagar att skriva klart första utkastet till uppsatsen och jag har kanske gjort en tiondel av vad som behövs. Och nu måste jag börja förbereda mig till nästa seminarium som är på måndag ... och så vidare ...

Det var så otroligt skönt när det nyligen under ett par veckor kändes roligt. Jag hamnar i ett tillstånd där det är helt omöjligt att bestämma sig, fastnar i att göra ingenting, det är inte bara studierna som känns omöjliga och meningslösa utan allting.

Idag ska jag försöka ta mig till biblioteket och plugga koncentrerat i några timmar.

Och vintertid.... mörkret som kommer vid halv fyra på eftermiddagen...

Cat Power

Har en intensiv Cat Power-period just nu.När jag lyssnade som mest på henne för några år sedan var det de äldre albumen som var favoriter – nu lyssnar jag på The Greatest på repeat, den är verkligen helt otrolig.

Håret

Måste börja orka ta med mig kameran utanför hemmet så att jag kan lägga upp andra bilder än seriösa självporträtt............

RSS 2.0