hösten!

Vad roligt att plugga igen!! (sjuk känsla? det är nog för att den här sommaren har varit ingenting) Jag sitter och tittar på scheman nu och är nervös.
Jag ska försöka läsa både kandidatkursen i konstvetenskap och en kvällskurs i etnologi: Kläder, kropp och identitet. Hihi, titta på namnen på föreläsningarna: http://timeedit.lokalservice.su.se/4DACTION/WebShowSearch/1/1-0?wv_text=text&wv_obj1=95289000&wv_ts=20110608T140550X-156
Skojigt!
Det kommer bli stressigt, så jag försöker också planera hur jag ska klara DET. Jag får försöka gå upp tidigt på förmiddagarna så att inte de timmarna bara försvinner, få en bra kvällsrutin så att jag kan somna, sluta läsa bloggar ... Ända fram till ca halv sex i natt låg jag sömnlös och tänkte på och var stressad över hur jag ska kunna bli mindre stressad i höst. Och tänkte på pengar. SL-kort snart, kurslitteratur, vantar och sånt till vintern, nytt årskors på F&S i början av nästa år, luncher på universitetet?! Jag har bara fyra kronor just nu är och är skyldig olika människor ca 3000. Överväldigande.


(bilder jag laddade upp en gång i tiden men aldrig publicerade)

chock

Försvarets hudsalva innehåller talg från nötkreatur som första ingrediens :|

Jag har haft det på läpparna varje dag i typ tio år :|

RSS 2.0